Choose language

Seminarium och mingel på temat 'Leverage on the Power of Edge'

Carrier Roundtable med STOKAB 13 november 2019

Tillsammans med STOKAB bjöd vi in till nätverksträff med ett inledande seminarium på temat Leverage on the Power of EdgeDet blev en trevlig och kunskapsgivande kväll med över 100 stycken glada och engagerade deltagare.

Som en del av firandet av att STOKAB under 25 år har försett Stockholmsregionen med direkt fiberanslutning hade vi äran att ha STOKAB som värd för hösten Carrier Roundtable.

Vi fick även lyssna till Gemma Vall Llosera från Ericsson som pratade om att höghastighetsanslutning i form av 5G kommer krävas för teknologier som VR, automatisering och AI. Vi pratade om det senaste inom 5G, förhållandet mellan fiberinfrastruktur och Edge Computing och om hur kvantteknologier kommer att ändra telekomnätet.

Dessutom, berättade Jörgen Engvall från STOKAB om deras framtidsplaner och om deras fibernätverk som redan i dag möjliggör för att nyttja styrkan av 'The Edge'.

Efter seminariet började nätverksminglet, där det förhoppningsvis knöts många nya affärskontakter. I vanlig ordning serverades mat och dryck. 

Ett stort tack till kvällens sponsor! Ett extra stort tack till er som deltog, vi hoppas att vi ses vid nästa nätverkstäff!

 

Se bilder från nätverksträffen

Om seminariets talare

Gemma Vall Llosera

Enabling the 4th industrial revolution and beyond. Höghastighetsanslutning i form av 5G tar oss till Gbit / s kapacitet och tidsfördröjning ner till 1 ms som krävs för teknologier som robotik, virtual reality, automatisering och AI. När vi går djupare in i 5G och moln-nativa nätverk, mobile edge computing möjliggör distribuerad AI och real time autonomous decision-making. Emellertid, den mängd bandbredd som behövs i luftgränssnittet för att tillfredsställa alla dessa användningsfall är direkt proportionell mot mängden tillgänglig fiber och nätverksanslutningen. Och vad händer när fiber inte bara transporterar klassika bitar av information utan också kvantbitar? Vi kommer att utforska detta och mer under detta moment.

Läs mer

STOKAB

Already at the Edge of Edge - Redan idag finns alla resurser till att nyttja kraften av Edge Computing. Tack vare möjlighet till direkt fiberåtkomst till moln och strategiska datacenter, samt STOKABs växande fibernätverk ända ut till gatunivå, leder Stockholm utvecklingen mot en stad redo för framtidens digitaliserade värld. Med vår 25 åriga erfarenhet av att bygga och tillhandahålla fibernätverk som kopplar samman regionen, företag, byggnader och IT-lösningar, är STOKAB en viktig medverkare för att möjliggöra styrkan av Edge.

Läs mer

Har du några frågor, kontakta oss på carrierroundtable@interxion.com.

För att delta i våra evenemang, måste du registrera dig som medlem här. Bli medlem

Redan medlem? Logga in