Choose language

Stort tack till kvällens värd, IP-Only

Fullt hus på nätverksträffen med temat framtidens IT

 

Tillsammans med IP-Only bjöd vi in alla medlemmar till 2018-års första nätverksträff med ett inledande inspirationsseminarium på temat framtidens IT. Det blev en trevlig och intressant kväll med över 110 glada och engagerade deltagare.

 

Den internationellt uppskattade trendspanaren Peter Siljerud berättade om framtidens teknik och om hur AI tar ett allt större grepp.   

 

Efter inspirationsseminariet började nätverksminglet, där det förhoppningsvis knöts många nya affärskontakter. I vanlig ordning serverades mat och dryck. 

 

Ett stort tack till alla som deltog och till kvällens sponsor, IP-Only!  

 

 

Bildgalleri

Peter Siljerud

Peter Siljerud

Peter Siljerud är en erfaren och internationellt uppskattad föredragshållare. Hans bok 100 trender – din guide till framtiden utkom 2011 och nominerades till Årets marknadsföringsbok. Han har utsetts till en av Sveriges mest kreativa personer av IDG och i januari 2013 fick han utmärkelsen ”Utmärkt föreläsare” av chefsnätverket Close.

Läs mer

En kort beskrivning av Peter Siljeruds föreläsning:

Ämne: Framtidens teknik och AI

Utvecklingen inom teknik och IT går så snabbt att det som vi nyss såg i en science-fiction-film snart är verklighet. Lägg till artificiell intelligens och det är uppenbart att framtiden kommer att se helt annorlunda ut. Kommer robotar att laga vår mat och städa åt oss och var används AI idag.

För att delta i våra evenemang, måste du registrera dig som medlem här. Bli medlem

Redan medlem? Logga in