Choose language

Carrier Roundtable med framtiden i fokus

 Carrier Roundtable med Colt

Tillsammans med Colt bjöd vi in till nätverksträff med ett inledande seminarium på temat Can connectivity be linked to customer experience. Det blev en trevlig och kunskapsgivande kväll med många glada och engagerade deltagare.

Robert McCabe och Maher El Fekih från Colt delade med sig av trendspaningar kring framtidens tjänster som AI, molnet, Cloud Gaming och IoT. Dem pratade om utmaningar och möjligheter för Carriers när dessa tjänter ska levereras, vad det innebär för trafiken i näten och om kundernas ökande krav.

Efter seminariet började nätverksminglet, där det förhoppningsvis knöts många nya affärskontakter. I vanlig ordning serverades mat och dryck. 

Ett stort tack till alla som deltog och till kvällens sponsor, Colt! Ett extra stort tack till er som deltog, vi hoppas att vi ses vid nästa nätverkstäff!

Bildgalleri

Kvällens talare

Rob McCabe

Rob McCabe kom till Colt i oktober 2018 som Director of Strategic Solutions. Han är ansvarig för att leverera effektfull konsultation till en innovativ kundbas genom strukturerade infrastrukturprojekt, strategiska förändringar och digital transformation. Innan han började på Colt arbetade Rob på Level3/CenturyLink i 15 år där han bland annat var Director Sales Engineering & Solutions Consultancy, Global Accounts (EMEA) och Product Manager för Adaptive Networking och E-tjänster. Rob har gedigen erfarenhet inom stora och komplexa lösningar, produkt- och P&L-management samt att han är en erfaren talare.

Läs mer

Maher El Fekih

Maher El Fekih kom till Colt år 2001 och är i dag Wholesale Regional Sales Director. Han har mer än 25 års erfarenhet inom försäljning, affärsutveckling och globala go-to market-strategier. Maher ansvarar för att implementera försäljningsstrategin och för att driv arbetat för att nå de operativa försäljningsmålen i Frankrike, Benelux och Norden (Danmark, Finland, Norge och Sverige) genom att erbjuda flexible on-demand-lösningar till företagen för att hjälpa dem i sin digitala transformation.

Läs mer

Om Colt

Colt strävar efter att vara en ledande möjliggörare vid kundens digitala transformation genom sina flexibla, on-demand höghastighets bandbreddslösningar. Colts IQ network ansluter 850+ datacentraler över Europa, Asien och Nordamerika, med fler än 27 500 fiberansluta byggnader.

Colts goda rykte bygger på att kunderna kommer i först hand. Kunderna omfattar dataintensiva organisationer i över 213 städer och i mer än 30 länder. Colt är en erkänd innovatör och pionjär inom Software Defined Networks (SDN) och Network Function Virtualization (NFV). Privatägda Colt, är en av de mest ekonomiskt stabila aktörerna i sin bransch och kan erbjuda den bästa kundupplevelsen till ett konkurrenskraftigt pris. För mer information, besök www.colt.net.

För att delta i våra evenemang, måste du registrera dig som medlem här. Bli medlem

Redan medlem? Logga in