Choose language

Carrier Roundtable med Easy Fibre som värd

Carrier Roundtable med Easy Fibre som värd

Interxion Carrier Roundtable hade den stora äran att tillsammans med Easy Fibre bjuda in alla medlemmar till höstens Carrier Roundtable-event. 27 oktober på Myntkrogen i Stockholm gick eventet av stapeln.   

Det blev en trevlig och intressant kväll som inleddes med ett seminarium som hölls av Easy Fibre. Roligt att se över 100 glada och engagerade gäster

Jukka-Pekka Jonseuu från Cinia och Tony Blomqvist från IT Norrbotten var seminariets två talare. De berättade om sammanslutningen Easy Fibre, hur marknaden har utvecklats och om den nya kommunikationsrutten till Europa-USA-Asien som de nu planerar att öppna. 

Därefter börjar det traditionella Carrier Roundtable-nätverksminglet. I vanlig ordning serverades det mat och dryck och alla deltagare hade möjlighet att nätverka med branschkollegor. Vårt traditionsenliga visitkortslotteri sponsrades av kvällens värd och vi gratulerar de tre lyckliga vinnarna. 

Ett stort tack till alla deltagare och kvällens sponsor Easy Fibre!

 

Ta del av bilder från Carrier Roundtable-minglet

Om Easy Fibre

Easy Fibre är marknadsnamnet för ett affärssamarbete mellan operatörer i de nordiska länderna. Syftet med samarbetet är att ”tillsammans blir vi ett starkare och bättre alternativ” för att kunna erbjuda ett gemensamt fiberbaserat nät till kunder ur ett nationellt, nordiskt och internationellt perspektiv. Samarbetet utgår ifrån att det ska vara enkelt för en kund att göra affärer med oss. Utgångspunkten är att kunden har en kontaktperson och ett kontrakt oavsett nätägare. Processer är upprättade för samarbetet där det även finns en gemensam SLA. Easy Fibre kan även erbjuda kapacitetstjänster och våglängdstjänster.

I Easy Fibre ingår Triangelbolaget, IT Norrbotten, AC-Net, Tele2, Cinia, Eidsiva Bredbånd, GlobalConnect och DFL/Öresundsförbindelsen.

 

För att delta i våra evenemang, måste du registrera dig som medlem här. Bli medlem

Redan medlem? Logga in