Choose language

Om Interxion

Interxion är ledande inom operatörs- och molnneutrala datacentertjänster i Europa. Vi har över 1400 kunder fördelade på över 35 datacenter i 11 länder, vilket gör att våra kunder tryggt och säkert kan erbjuda affärskritiska tjänster och innehåll till slutanvändare med mycket korta svarstider.

Våra moderna datacenter erbjuder utrymme, kraft och kylning med en pålitlighet och prestanda långt över det normala i branschen.

Vi har huvudkontor i Amsterdam i Nederländerna och är verksamma i europeiska storstadsregioner som London, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Stockholm och Köpenhamn. Våra datacenter ligger centralt i städerna och säkerställer mycket god kraftförsörjning och konnektivitet. Inom våra anläggningar finns fler än 500 operatörer och Internetleverantörer samt 19 Internetknutpunkter.

Genom att samlokalisera sin IT-infrastruktur hos oss kan våra kunder sänka både sina kapital- och driftskostnader samtidigt som prestandan och flexibiliteten ökar. De får också tillgång till samarbeten med många företag i samma bransch som de själva.

Interxion tog initiativ till Carrier Roundtable år 2001 och idag finns nätverket i både Danmark och Sverige. Förutom att utse värdar till arrangemangen administrerar Interxion även inbjudningar, medlemslistor och deltagarlistor.